Prinde valul de know-how la Innowave Summit 2019 cu adLemonade

Revenim dupa concediu in forta si anuntam prezenta Anabelei Luca, CEO adLemonade, la una din cele mai mari conferinte hi-tech din sud-estul Europei. 

Summit-ul Innowave 2019 din 18-19 octombrie aduna cei mai cunoscuti oameni de afaceri pentru a discuta, impartasi si gasi potentiali clienti si parteneri din domeniile Marketing, Serviciu Clienti, Leadership, Branding, Vanzari, Tehnologie, Inovare si alte sectoare.

Aceasta conferinta te va ajuta sa gandesti creativ si inovator atunci cand vine vorba de business-ul tau. Vei avea ocazia sa participi alaturi de alte 5.000 de persoane, din 28 de tari la conferinte sustinute de 75 de speakeri.

Anabela, entuziasmata fiind de cum va arata urmatorul an in materie de digital, va avea o prezentare pe performance marketing si campanii pe international. Exemplele din agentie te vor ajuta sa intelegi mai bine ca promovarea online este deja un must-have in strategia de marketing, iar experienta noastra de Google Ads Experts o sa isi spuna cuvantul.  

Asadar, lasa-te inspirat de atmosfera si energia summit-ului Innowave 2019 si foloseste codul “anabela-luca20” pentru a putea beneficia de reducere.