De ce sa participi la Gomag Virtual Summit 2018

Astazi e cel mai bun moment in care sa faci ceva pentru tine si afacerea ta. Indiferent ca ai deja experienta ca proprietar de business sau inca visezi la ideea de succes.

In special pentru ca oportunitatea iti bate la usa.

Probabil ai auzit de Gomag. Platforma eCommerce SaaS pentru magazine online, blogul lor, comentariile clientilor si partenerilor Gomag pe diverse grupuri de eCommerce si antreprenoriat – cu siguranta stii ca se afla in prima linie de educare a pietei din Romania.

Anul acesta, in 25-26-27 septembrie, echipa Gomag organizeaza din nou Gomag Virtual Summit, singurul summit 100% online din tara, la care te poti inscrie gratuit.

Evenimentul consta in 3 zile pline de inspiratie si experienta pentru cei interesati de eCommerce si marketing online si aduce impreuna peste 35 de speakeri din diverse domenii legate de aceasta industrie.

Daca anul trecut colega noastra, Anabela Luca, ne-a reprezentat cu succes la summit intr-o sesiune live despre reclama pe YouTube, la aceasta editie va fi din nou prezenta pe scena virtuala a evenimentului cu o prezentare practica, pentru ca afacerea ta sa creasca.

Vrei sa inveti din prezentarea colegei noastre dar si din cateva zeci de video-uri cu informatii in valoare de mii de euro – complet gratuit?

Inscrie-te la Gomag Virtual Summit chiar acum!

3 Motive sa participi la Gomag Virtual Summit 2018

  1. Peste 35 de speakeri, alesi unul si unul

Lista de speakeri de anul acesta include peste 35 de personalitati renumite in domeniul marketing digital si eCommerce. Cel mai probabil ii vei recunoaste macar pe o parte dintre ei.

Sunt specialisti de top in domeniile lor, indiferent ca e vorba de marketing, preturi, marketing viral, HR, vanzari, branding sau antreprenoriat. Si, la Gomag Virtual Summit, vor fi deschisi sa te ajute, atata timp cat le-o ceri.

Ii amintim aici pe Cosmin Daraban, CEO Gomag si organizatorul acestui eveniment, Anabela Luca (AdLemonade), Dorin Boerescu (2Performant), Adelina Oprea (Champaigns), Sorin Faur (Academia de HR), Calin Biris (Loopaa), Mircea Capatina (SmartBill), Dragos Smeu (Mavericks), Mihai Vinatoru (DWF), Robert Katai (Instagramology) etc.

  1. Zeci de sesiuni si continut video pentru eCommerce si marketing online

Cele 3 zile de eveniment sunt dedicate exclusiv afacerilor online, divizate in functie de marimea lor. Sesiunile live incep aproximativ de la ora 10:00 si continua pana la 18:00 dar tu, ca participant, poti sa urmaresti video-urile din Gomag Summit la orice ora vrei, pe tot parcursul evenimentului.

25 septembrie – Ziua 1

Prima zi de summit reuneste specialisti care discuta tot ce trebuie sa stie un proprietar de afacere mica sau afacere la inceput de drum. Subiectele incep de la logistica, marketing, lansari de succes si continua pana la formule testate pentru scaderea costurilor si cresterea profitului.

26 septembrie – Ziua 2

Cea de-a doua zi de summit este dedicata afacerilor medii si include video-uri despre chatboti, branding, sales funnel, HR, fidelizarea clientilor, influencer marketing si strategii de marketing specifice pentru aceste business-uri. 

27 septembrie – Ziua 3

Cea de-a treia si ultima zi de Gomag Summit este pentru afacerile cu volume mari si se va vorbi despre omnichannel, extinderea business-ului la nivel international, automatizare, framework-uri pentru optimizarea ratei de conversie, vanzari pe marketplace etc.

  1. 9 Sesiuni live in care sa ceri raspunsuri specifice pentru tine

Summit-ul vine si cu 9 sesiuni live in care poti interactiona direct cu cei 10 speakeri prezenti. In fiecare zi de eveniment vor fi organizate 3 sesiuni live, dupa cum urmeaza:

25 septembrie

  • Ora 10:00: Doru Pelivan – Cum faci o lansare de succes in online
  • Ora 14:00: Rares Banescu – Creste-ti vanzarile online cu pana la 100%
  • Ora 16:00: Gabriel Curcudel (Krumel) – SEO – Raspunsuri la intrebarile tale

26 septembrie

  • Ora 10:00: Cristian China Birta – Cum concurezi cu firmele mari cu ajutorul bloggerilor
  • Ora 14:00: Sorin Faur – Atragerea si Recrutarea Talentelor pe o piata in deficit
  • Ora 16:00: Florin Grozea – Influencer marketing pentru eCommerce in Romania 

27 septembrie

  • Ora 10:00: Vadim Cusnir – Social media in culise – secrete pentru magazinele online
  • Ora 14:00: George Iordache – Cum sa iti extinzi afacerea pe eMag Marketplace
  • Ora 16:00: Toma Grozavescu – Growth Hacking – cum sa cresti vanzarile oricarei afaceri

Inscrie-te gratuit la oricare dintre cele 9 live-uri si primesti acces la toate. Asigura-te ca ti-ai eliberat programul pentru orele la care esti interesat sa pui intrebari, sa afli raspunsuri competente si sa primesti inspiratie specific pentru nevoile tale.

Nu mai sta pe ganduri, timpul trece foarte repede! Ne “vedem” online marti, 25 septembrie, la Gomag Virtual Summit 2018, cu pofta de invatat si inspiratie pentru cresterea business-ului tau.