Digital L❤️VE

Atunci cand iubesti ceea ce faci zi de zi si iti sunt dragi oamenii cu care te inconjori, zilele de munca sunt ca o limonada racoritoare intr-o zi caniculara de august. Si pentru ca luna aceasta este despre DRAGOSTE, ne-am gandit sa ne declaram public si cu mandrie dragostea pentru digital marketing si pentru jobul pe care l-am ales sa ne provoace in fiecare zi.

 

Digital hoarder sau cam asa imi doresc sa devin. Imi plac campaniile bine facute, imi place entuziasmul identificarii audientelor si ad-urile cu impact. Solutiile rapide si eficiente sunt pe placul meu, iar platforma mea de suflet este Facebook-ul. Fie ca merg pe cataloage de produse, carouseluri sau chiar ad-uri simple, voi alege mereu modalitati dinamice de a promova produsele. Dinamica, creativitatea si urmarirea obiectivelor ma tin mereu in priza si sunt pasionata de ceea ce fac.”

Love, Beatrice ❤️ 

 

Ritmul accelerat cu care se dezvolta digital marketingul ma tine in priza si ma motiveaza sa depun efort pentru a face fata challenge-urilor de zi cu zi, iar aceasta dinamica este uimitoare. Imi place sa inteleg si sa anticipez comportamentul consumatorului in campanii unice si roditoare. Ma bucur de fiecare data cand reusesc sa conectez clientii cu audientele lor prin content marketing creativ si bine gandit.”

Love, Catalina ❤️ 

 

As spune ca de la prima intalnire de acum aproape 9 ani inca ne surprindem reciproc si acest fapt imi pastreaza pasiunea pentru digital marketing. Avem o relatie frumoasa, nu ne plictisim niciodata, mereu vine cu noutati si ma provoaca sa ma reinventez. 🙂

Imi place ca imi tine vie curiozitatea, cred ca asta apreciez cel mai mult la acest domeniu. Ma bucur la fel de mult cand descopar o strategie care functioneaza foarte bine, un tip de campanie noua in Google sau o problema care afecteaza performanta.”

Love, Roxana ❤️ 

 

Google Ads is my first digital love. Ne reinventam in fiecare zi, descoperim noi strategii si produse in beta pe care sa le testam, studiem business-uri variate si intelegem trenduri diferite. Digitalul ne tine mereu conectati, in continua evolutie si devenire ca specialisti, ca oameni. Asa ca putem spune in fiecare zi: Dear Google, will you be my Valentine?”

Love, Anabela ❤️ 

 

Orice lucru nou este insotit de o retinere, insa nu si daca esti primit cu o limonada gustoasa si fresh 🙂 Asa am fost primita eu in echipa adLemoande si am ajuns sa iubesc tot ceea ce tine de marketing online. Cea mai mare satisfactie si ceea ce iubesc cel mai mult este cand un client este fericit in urma rezultatelor obtinute din campaniile create de mine.”

Love, Ella ❤️ 

 

Sunt indragostita de pasii mici care aduc schimbari mari. O mica modificare la tipul de bidding poate aduce rezultate aproape sky-rocket, o excludere de produse din campaniile de shopping poate sa faca acelasi lucru, la fel si o analiza atenta a cuvintelor cheie si schimbarea unui ad neperformant. Rezultatele marete nu vin numai din schimbari marete, ci si din constanta in testare de modificari mici si “joaca” permanenta in campanii.”

Love, Livia ❤️ 

 

Totul a inceput acum 7 ani cand am fost intrebata daca mi-ar placea sa lucrez in digital. Nestiind exact la ce sa ma astept, dar simtind nevoia sa incerc ceva nou la vremea respectiva, am raspuns instant DA. Iubesc sa creez campanii care sa aduca plus valoare business-urilor, iubesc sa testez produse care sunt in Beta si am o satisfactie mare atunci cand vad rezultatele obtinute. Pot sa spun ca fiecare zi are acel spicy kick. I love love love digital marketing! Inca raspund afirmativ la provocarile primite zi de zi si sunt convinsa ca primii 7 ani “de acasa” m-au format si m-au ajutat sa ma dezvolt mult. Abia astept sa vad ce urmeaza!”

Love, Diana ❤️ 

 

Eu iubesc lamaile, culoarea galbena, yoga si campaniile in Google Ads pornite de la zero. Iubesc sa vad campaniile clientilor inflorind de la o luna la alta. Iubesc sa testez mereu noi idei, noi vizualuri, noi abordari, noi audiente, noi tipuri de ad-uri creative. Si, cel mai mult, iubesc clientii cu zambete largi pe buze, conversiile si rezultatele roditoare. Pentru mine, digital marketing-ul pot spune ca a fost dragoste la prima implementare :)” 

Love, Laura ❤️